Επικοινωνία

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνηση που αφορά τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας ή απευθείας με τα παρακάτω στοιχεία.

ΩΡΑΡΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Δευτέρα-Παρασκευή: 09:00-14:00

ΤΗΛΕΦΩΝΟ

2431.038.523

Φόρμα Επικοινωνίας

Συχνές Ερωτήσεις

Αφού επιλέξετε τα προιόντα σας και βρίσκεστε στο καλάθι πατάτε το κουμπί ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ. Στο επόμενο βήμα μπορείτε να δημιουργήσετε δωρεάν λογαριασμό στο typestyle.gr, προκειμένου να μπορείτε να πραγματοποιήσετε αγορές και να έχετε τη δυνατότητα να επιστρέφετε ανά πάσα στιγμή στο λογαριασμό σας για να βλέπετε τις συναλλαγές σας ή να ολοκληρώσετε παραγγελίες που εκκρεμούν. Αν δε θέλετε να δημιουργήσετε λογαριασμό στο typestyle.gr και επιθυμείτε να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας ως επισκέπτης: Συμπληρώνετε τα στοιχεία αποστολής και τα στοιχεία χρέωσης. Επιλέξτε τον τρόπο πληρωμής αποδεχτείτε τους όρους χρήσης και ολοκληρώστε την παραγγελία σας. Με την επιτυχή ολοκλήρωση θα δείτε μια περίληψη της παραγγελίας και θα παραλάβετε αντίστοιχο email.

ΝΑΙ!!! Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε τηλεφωνικά για να παραγγείλετε το προσκλητήριο που σας αρέσει. Προϋπόθεση η παραγγελία να γίνεται από κινητό με την υπηρεσία Viber για αποστολή και έγκριση των μακετών.

Για τη δική σας καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση σας οι παραγγελίες θα είναι προτιμότερο να γίνονται ηλεκτρονικά. Για οποιαδήποτε πληροφορία ή βοήθεια σχετικά με την καταχώρηση της παραγγελίας σας, καλέστε στο +30 2431 038 523 από Δευτέρα έως και Παρασκευή 9:00-14:00.

Όχι. Δεν υπάρχει ελάχιστο κόστος παραγγελίας. Υπάρχει ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας σε κάποια προϊόντα η οποία αναγράφεται στη σελίδα τους.

Θα λάβετε ένα αυτόματο ενημερωτικό email μόλις ολοκληρωθεί η καταχώρησή της παραγγελίας σας. Το email περιέχει όλες τις λεπτομέρειες της παραγγελίας σας καθώς πληροφορίες που χρειάζεται να γνωρίζετε σύμφωνα με τον τρόπο πληρωμής που επιλέξατε. Εάν δε λάβετε το αυτοματοποιημένο μήνυμα υπάρχει περίπτωση να μην έχει ολοκληρωθεί η παραγγελίας σας. Σε αυτή την περίπτωση καλέστε μας στο 2431 038 523 για να ελέγξουμε μαζί την παραγγελία σας.

Σε αυτή την περίπτωση πρέπει να πραγματοποιήσετε καινούργια παραγγελία.

Για τις αποστολές των παραγγελιών συνεργαζόμαστε με την Courier Γενική Ταχυδρομική.

Βεβαίως. Η διαδικασία για την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, περιλαμβάνει την οριστική έγκριση σας, στη μακέτα του προϊόντος που παραγγείλατε. Η μακέτα θα σας αποσταλεί με ηλεκτρονικό μήνυμα στο e-mail που δώσατε κατά την παραγγελία σας σε διάστημα 3 ημερών από την καταχώρηση της για να την ελέγξετε και να μας ενημερώσετε για τυχόν λάθη ή αλλαγές. Παρακαλούμε σημειώστε ότι η έγκριση της μακέτας σας είναι υποχρεωτική και θα πρέπει να γίνεται μέσα σε 3 ημέρες από την ημέρα που θα σας αποσταλεί. Παραγγελίες που δεν έχουν λάβει τελική έγκριση από τον πελάτη δε θα περνούν στο στάδιο της παραγωγής και θα ακυρώνονται.

– Με τραπεζική κατάθεση. (Χρέωση για έξοδα αποστολής 5€ για παραγγελίες μικρότερες των 160€)
– Με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα. (Χρέωση για έξοδα αποστολής 5€ για παραγγελίες μικρότερες των 160€)
– Με αντικαταβολή τη στιγμή που θα παραλάβετε τα προϊόντα ισχύει προϋπόθεση προκαταβολής. (Χρέωση για έξοδα αντικαταβολής 8,5€ για παραγγελίες μικρότερες των 160€).
ΚΥΠΡΟΣ Για παραγγελίες που αφορούν σε αποστολές στην Κύπρο, η πληρωμή της παραγγελίας σας ολοκληρώνεται ηλεκτρονικά μέσω πληρωμής με κάρτα ή κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό. Για αποστολές στην Κύπρο δεν είναι διαθέσιμη η μέθοδος της πληρωμής με αντικαταβολή.
ΛΟΙΠΕΣ ΧΩΡΕΣ Για παραγγελίες που αφορούν σε λοιπές χώρες εξωτερικού εκτός Κύπρου, η πληρωμή της παραγγελίας σας ολοκληρώνεται ηλεκτρονικά μέσω κάρτας ή κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό, χωρίς να συμπεριλαμβάνονται τα έξοδα αποστολής. Σε συνέχεια και αφού καταχωρηθεί επιτυχώς η παραγγελία σας, η διαχείριση παραγγελιών υπολογίζει το βάρος της αποστολής και εντός μίας ημέρας σας αποστέλλει e-mail με νέο link και οδηγίες για την πληρωμή των εξόδων, ενώ η αρχική σας παραγγελία παραμένει σε εκκρεμότητα μέχρι να ολοκληρωθεί η πληρωμή. Για αποστολές στο εξωτερικό δεν είναι διαθέσιμη η μέθοδος της πληρωμής με αντικαταβολή.

Σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε πρόβλημα σχετικά με την παραγγελία σας, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τους ακόλουθους τρόπους: – Μέσω της ειδικής φόρμας επικοινωνίας που θα βρείτε στη σελίδα της επικοινωνίας. – Mέσω τηλεφώνου στο +30 2431 038 523 (από Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 – 14:00) – Mέσω e-mail στο [email protected].